Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se postarala o pořádné překvapení! Několik měsíců se jí totiž podařilo před veřejností tajit těhotenství. Pěkně kulatým bříškem se pochlubila až teď na romantické dovolené v exotickém ráji, kde se právě nachází s manželem Martinem Chobotem. Radostnou novinu přitom oznámila ve videoklipu k písni Ta o nás, doplněném o aktuální záběry z dovolené.

Nejen ona se ale rozhodla před médii svůj malý zázrak rostoucí v bříšku tutlat. Své soukromí si v jiném stavu uhájily i další slavné maminky. Mezi ně patří například herečka Marie Doležalová (37), která se nyní s partnerem Markem Zelinkou raduje z prvního potomka. Než ale malá Alfréda (6 měsíců) přišla na svět, snažila se herečka rostoucí bříško co nejdéle skrývat pod vytahanými svetry a později raději vynechala návštěvy společenských akcí. Milou zprávou se ale nakonec pochlubila sama na Instagramu.

Mnohem déle se dařilo tajit těhotenství Miss České republiky 2001 Dianě Kobzanové (42). Vzhledem k tomu, že s partnerem, hokejistou Michaelem Frolíkem (31) žije v Kanadě, to nebyl až takový problém. Narození první dcery Elly (4) oznámila až několik týdnů po porodu, v případě druhé dcery Lily (10 měsíců) už ale byla sdílnější a novinkou se pochlubila na sociální síti dva týdny před porodem.

Celých sedm měsíců se pak úspěšně dařilo skrývat rostoucí bříško pod volným oblečením také divadelní herečce Henrietě Hornáčkové (34), která přivedla na svět své první dítě loni v prosinci. O dva měsíce dříve se pak požehnaným stavem pochlubila na sociálních sítích moderátorka Gabriela Lašková (34).

Reklama

Další články

Načítám