Hlavní obsah
Článek

Na instagramovém profilu Ewy Farne (30) se sešlo 284 tisíc fanoušků, takže zpěvačka nemá o různé názory nouzi. Vždy se samozřejmě najde někdo, kdo má potřebu kritizovat její vzhled.

Ewa se už na sociální síti hájila, když byla kritizována za nepříliš slušivý modrý outfit. Tehdy působila dost podrážděně a všem doporučila, že pokud se jim nelíbí se na ni dívat, mají ji jednoduše přestat sledovat.

Zpěvačka už počítá s tím, že se nesetká jen s chválou. Když zveřejnila fotku z klipu k písni Málo se známe s růžovými vlasy, fanynky hned zjišťovaly, kde seženou stejnou barvu. Ewa je ale ujistila, že se jedná o paruku.

Někdo řešil vlasy, jiný grafickou podobu fotky. „Masakrální retuš,“ zazněl názor z Polska. Ewa si to nenechala líbit a začala se hájit: „Retuš tam žádná není, protože nic takového neumím a ani nemám potřebu dělat. Fotky si dělám mobilem a používám jen filtr na Instagramu. Nic víc.“

Kritik ale s její obhajobou nebyl spokojený a dodal: „Filtr snad není retuš?“ Samozřejmě je to věc názoru. Filtry totiž realitu upravují a zpěvaččinu vizáž vylepšují. Ale kdo je dnes nepoužívá, že?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám