Hlavní obsah
Článek

Ženskou krásu v dnešní době určují pohublé modelky, které na nás koukají z titulních stran prestižních magazínů. V českém showbyznysu se ale najdou i úspěšné ženy, které se za své kypré tvary rozhodně nestydí.

Halina Pawlowská

Spíš než krásou, oplývala Halina Pawlowská (69) vždy vtipem, díky kterému se také stala jednou z nejoblíbenějších českých spisovatelek. Kladným vztahem k jídlu se nikdy netajila a z kil navíc si těžkou hlavu také nedělá.

Ewa Farna

Na české hudební scéně začala Ewa Farna (30) jako náctiletá puberťačka. Mezitím ale dospěla v dámu plných ženských tvarů, které často nevědomky zvýrazňuje nevhodným outfitem a často také kvůli tomu bývá terčem kritiky. Velkou podporu má ale zpěvačka v silné fanouškovské základně, která ji obdivuje takovou, jaká je.

Hana Křížková

Přestože šla Hana Křížková (66) v poslední době hodně do sebe, rozhodně se řadí k našim prostorově nejvýraznějším zpěvačkám. Figuru si teď pod kontrolou udržuje dietou Metabolic Balance, kterou úspěšně rozšířila mezi řadu svých kolegyň.

Pavla Tomicová

Proslavila se především rolemi bláznivých boubelek, nejvíc si ale Pavlu Tomicovou (61) diváci zamilovali jako věčně veselou kadeřnici Simonu Hložánkovou. Svou baculatou postavu dokonce neváhala vystavit v plavkách kvůli natáčení reklamy a teď dokonce zazáří i v nové řadě taneční soutěže StarDance.

Jitka Čvančarová

Herečka Jitka Čvančarová (46) byla vždycky holka krev a mlíko. Kamkoliv vstoupí, ale ohromuje svým šarmem a sebevědomím, které jí rozhodně kvůli kilům navíc nechybí. Své obří vnady dokonce několikrát ukázala v hlubokém výstřihu, za což slízla ostrou kritiku.

Reklama

Další články

Načítám