Hlavní obsah
Článek

Populární zpěvačka Ewa Farna (30) slaví v neděli krásné pětadvacáté narozeniny. Je to stále ještě mladice, ale na hudební scéně patří ke zkušeným harcovnicím.

Však také do drsného světa šoubyznysu vtrhla už jako třináctiletá puberťačka. Zpěvačka tehdy okouzlila fanoušky hitovkou Měls mě vůbec rád.

Od té doby už uteklo moře času, Ewa vydala řadu úspěšných desek a posbírala bezpočet nejrůznějších cen. A protože má polské kořeny, je značně populární nejen u nás, ale i u našich severních sousedů.

Zatímco v pubertě byla Ewa za poměrně útlou dívenku s rovnátky, o pár let později z ní vyrostla pořádná holka krev a mlíko. Za váhové výkyvy a boky jako skříň je často terčem posměchu, ale vitální zpěvačce to vůbec nemusí vadit. Sama se sebou je spokojena a je jasné, že štíhlá modelka z ní nikdy nebude.

Přesto nemá nouzi o nápadníky a tisíce věrných fanoušků. Její srdce ale patří kolegovi z kapely Martinu Chobotovi, za kterého se loni vdala a patří k jejím osudovým mužům.

V minulosti chodila taktéž s hudebníky - konkrétně s Tomášem Klusem či Markusem Tranem. Farna je natolik populární, že už si dokonce vyzkoušela roli porotkyně v pěvecké soutěži SuperStar a zasedla také v porotě polské verze hudební soutěže X Factor.

Na proměny Ewy Farne se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám