Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to skoro tři roky, co jsme ho viděli naposledy. Finalista předposlední řady SuperStar Martin Šafařík, který tehdy skončil na 4. místě, patřil v soutěži k těm zapamatovatelnějším. Mladíka s přezdívkou Šafa si tenkrát oblíbila hlavně porotkyně Ewa Farna (30).

V soutěži tehdy Martin chodil s kolegyňkou Terezou Mandzákovou, která se nám úplně ztratila z hledáčku. Pak se ho "ujala" o pár let starší módní návrhářka Marta Musilová, která mimochodem oblékla na letošní Český ples Janu Doleželovou, shodou okolností rodačku z Uničova, odkud pochází i Martin, a je tam pořád za hvězdu. Ale ani s ní už Šafa není. Má novou lásku, mimo ni mu ale zůstala stále tahle hlavní - muzika.

A jak se tedy Šafa má? Pět let po skončení soutěže se Martin Šafařík stále aktivně věnuje zpěvu. Když zrovna nekoncertuje, skládá hudbu nejen pro sebe, ale produkuje nové písně a alba také pro jiné umělce. Mimo to působí v Olomouckém kraji jako učitel zpěvu. V minulém roce absolvoval turné VIVA La School Tour po základních a středních školách po celé Moravě, které zhlédlo zhruba 10 tisíc žáků.

I v letošním roce bude prý pracovně velmi vytížen. Vystoupí na několika festivalech a pro jeden z nich dokonce napsal titulní píseň. Jedná se o festival Happy Faces, v Koněšíně u Třebíče, na kterém vystoupí s umělci, jako jsou Marie Rottrová, skupina Slza, Jiří Schmitzer, Petr Bende, Jaksi Taksi, Lunetic, Jaroslav Hutka nebo John Kelly z hudební skupiny Kelly Family. S Johnem a ostatními Kellyovci se Martin dokonce nedávno osobně setkal, a to po jejich velkém comebacku v pražské O2 aréně.

I v soukromí je Martin velice šťastný. Již přes rok žije ve společné domácnosti s krásnou a mladou přítelkyní Monikou a proslýchá se, že tyto dvě hrdličky spekulují o svatbě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám