Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) patří k dámám s postavou krev a mlíko, která se líbí celé řadě mužů. Prostorově výrazná zpěvačka je na své ženské křivky pyšná a umí si sama ze sebe udělat legraci (například v písni Boky jako skříň).

Někdy ale přebytečná kila navíc zbytečně zvýrazňuje v nevhodných outfitech, které ji zbytečně ještě víc rozšiřují, což je možná škoda.

Na vyhlášení hudebních cen Anděl jedna z našich hlasově nejvýraznějších zpěvaček popřela známé pravidlo, že černá barva opticky zeštíhluje. To je sice pravda, ale to by si Farna nesměla obléct těsné černé lesknoucí se kalhoty, jež připomínaly spíše legíny, a indiánský outfit s třásněmi.

S tímto módním výstřelkem připomínajícím úlovky z polské tržnice v příhraničních lázních Kudowa Zdroj by možná bodovala v osmdesátých letech, ale nikoliv v novém tisíciletí. Celkový dojem nezachránily ani vysoké podpatky.

Ewa je jinak půvabnou dámou a výbornou zpěvačkou, ale určitě by stálo za to vyzkoušet příště jiný, mnohem lichotivější model. A možná by jen stačila rada od nějakého renomovaného stylisty. Na pódiu by to pak nemělo chybu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám