Hlavní obsah
Článek

Svět v posledních týdnech zažívá vlnu obvinění směrem ke slavným mužům ze sexuálního obtěžování, stovky známých i méně známých hvězdiček přiznává, že se s nabídkami nevyžádaných intimností za postup v kariéře také setkala. Nyní s podobným prohlášením vystoupila i Ewa Farna (30). Také ona ještě coby neplnoletá dostala nůž na krk: „Buď pojď do soukromí, nebo nebudeš mít vystoupení!“ Hlasujte i v anketě na konci článku!

„Setkala jsem se s tím jen v jednom případě. Šlo o jeden pořad, kde jsem měla vystoupit. Přišel pán, že dobrý, ale že bychom si o tom měli promluvit v soukromí, jinak mi nedovolí vystoupit. Řekla jsem, že je mi to jedno, ať mě tam nebere, že s ním nikam nepůjdu,“ řekla v pořadu Za scénou Ewa.

Bylo jí sedmnáct, ale přesto už byla tak životem ošlehaným děvčetem, že se zneužít nenechala.

„V ten moment mi bylo úplně jasné, o co jde, ale připadalo mi to spíš vtipné. Pánovi jsem se fakt vysmála. Ptala jsem se ho, co si o mně vůbec myslí. Vlastně jsem se urazila, do jaké kategorie mě zařadil,“ přidala s tím, že ale rozhodně nechce zlehčovat současnou kampaň.

Na druhou stranu ale ukazuje, že sexuální predátory, kteří zneužívají v branži svou moc, lze v některých případech i odpálkovat, aniž by to nadějným hvězdičkám zničilo kariéru.

Farna míní, že by se sexuální loudiči měli chytit za nos a ženy by měly najít odvahu říct ne, aby se pak při bilancování ve stáří nemusely bát podívat na sebe do zrcadla.

„Aspoň tam neuvidíte všechny ty tváře lidí, kterým jste musely projít postelí, abyste měly to, co máte. Tak to není v pořádku a není to fér,“ dodala.

Co říkáte na současnou kampaň proti slavným sexuálním predátorům?
Je to dobře, neměli se tak chovat
62,5 %
Nelíbí se mi to, ničí kariéru lidem bez prokázání viny
37,5 %
Celkem hlasovalo 4095 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám