Hlavní obsah
Článek

Většina zpěvaček sepisuje biografie a nechává o sobě natáčet dokumenty na sklonku své kariéry. Ewa Farna právě pustila do kin svůj hudební dokument Ewa Farna (30) 10: Neznámá známá. Super.cz se mladá rockerka svěřila, proč k tomu došlo.

„Dostala jsem nabídku napsat nějakou knížku. To mi ale přišlo, že by se mělo dělat na sklonku kariéry. Vždycky mě ale fascinovaly dokumenty o Lady Gaga nebo Katy Perry, a tak jsem chtěla udělat v Čechách něco podobného,” říká Ewa.

Zpěvačku hnal ale k vytvoření dokumentu i jiný motiv. „Potřebovala jsem uzavřít kapitolu svého dětství. Všechno je to vlastně o přerodu holčičky v ženu. Pro mě bylo posledních deset let dětství v dospělém světě, vyrůstání před médii,” říká Ewa, která se nám dále svěřila, že tohle období pro ni nebylo úplně lehké: „Dnes už je spousta dětských a mladých zpěváků. Máme Slzu, Sebastiana a podobně. Dřív jsem tu byla ale jen já, a bylo to pro mě někdy složité.”

Po dobu několika měsíců měla Farna filmaře nastěhované prakticky u sebe doma. „Jsem zvyklá, že mám kameru za zadkem, a navíc to točili kamarádi, tak jsem se toho vůbec nebála. Ukázala jsem se v momentech, kdy nemám na sobě make-up, kdy jsem unavená nebo sprostá, kdy brečím. To všechno tam je, protože tenhle dokument má ukazovat opravdovou Ewu,” říká zpěvačka, která filmaře nevyhnala ani při některých vypjatých momentech: „Před koncertem ve Foru Karlín jsem se rozbrečela a všichni kolem mě pochopili, že toho stresu je opravdu hodně a začali odcházet z šatny. I dokumentaristé začali mizet, ale já jsem je zadržela, protože právě tuhle pravdu mají točit.”

Před projekcí jsme se ptali zpěvačky, jestli se v dokumentu objeví také její svatba s kytaristou Martinem Chobotem. „Uvidíte, musíte si počkat až do konce,” mrkla Ewa Farna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám