Hlavní obsah
Článek

Už dávno to není jen vzor na porcelán. "Cibulákové" šaty jako první vynesla Lucie Borhyová (45), jejich vzor se zalíbil i Evě Perkausové (30)Ewě Farne (30). Misska Michaela Hávová je vyvezla dokonce na světovou soutěž krásy. Nyní se do něj zahleděla i mladinká zpěvačka Adéla Částková.

V modelu s "cibulákovou" sukní natáčela svůj nový videoklip k písni Malý princ. "Vždycky jsem chtěla být princezna a teď si tak připadám," byla nadšená Adéla, která svůj klip točila v interiérech krásného pražského hotelu. Písnička, na níž se textařsky podílela, je o hledání lásky.

Šestnáctiletá Adéla sama ještě kluka nemá. "Není čas," krčila rameny s tím, že jediný mladík, s nímž se stýká, je její kolega Timmy White, s nímž vystupuje a v listopadu si spolu zazpívají na koncertě v Brně. S ním ale podle Adély nic nehrozí. "Tomáš má krásnou přítelkyni," vysvětlila.

Adéla zpívá od sedmi let, bod zlomu, kdy se rozhodla být zpěvačkou, přišel v jedenácti. Od té doby se zpěvu intenzivně věnuje a podporuje ji celá rodina. Bratr jí dělá manažera, maminka se stará o její look. Hrávala i v muzikálech, ale teď se chce věnovat hlavně sólové dráze. "Nejsem úplně ten typ, který dobře snáší, když mu někdo říká, co má dělat. Radši si to dělám po svém, takže v tom je ta sólová dráha lepší," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám