Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) poprvé ukázala snubní prsten. Zpěvačka si před měsícem vzala svého partnera Martina Chobota a je z ní vdaná paní. Už zásnubní prsten vždy před koncertem sundávala, aby se nikdo nedovtípil, že se schyluje ke svatbě.

Jaká byla svatba? Zpěvačka poprvé promluvila. "Bylo to v Čechách, prostě roční promyšlená akce. Já mám ráda projekty, hledání překvapení a vždycky mě bavily logický úkoly. Takže tu svatbu jsem měla jako úkol, abych tam byla jen se svojí rodinou a ono to vyšlo. Takže to vyžadovalo občas zalhání, občas nějakou strategii, ale musím se přiznat, že to stálo za to," řekla TopStaru Farna.

"To byl můj sen užít si ten den bez novinářů, bez cizích lidí, bez toho aby se povídalo za kolik má šaty a kdo všechno na svatbě byl a to se povedlo. Když jsem lidem a publiku věnovala své dětství, tak jsem chtěla mít svatbu pro sebe," vysvětluje Ewa. "Tím, že jsem vdaná paní, tak zábava nekončí, ale teprve začíná," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám