Hlavní obsah
Článek

Zpěvák David Stypka představuje nový klip. Obrazového ztvárnění se dočkal milostný duet Dobré ráno, milá, který s ním nazpívala Ewa Farna (30). V černobílém videu, jehož atmosféra dle tvůrců vychází z fotografií Josefa Sudka a Františka Drtikola, zpěvačka nemohla chybět.

„Spolupráce s Ewou, jak ve studiu, tak při natáčení videa, pro mě byla velkou zkušeností. Ewa je profesionál každým coulem. Navíc pokaždé přináší milou a přátelskou atmosféru,“ říká Stypka o shledání s Farnou, která jej jako kolegu teprve poznává. Ovšem i z její strany to pracovně zajiskřilo.

„Davida jsem předtím neznala, ačkoliv jsme ze stejného kraje,“ říká zpěvačka, která si tak píseň pustila bez jakýchkoli asociací. „Má nádherný text, a když mi zněla v hlavě týden v kuse, ozvala jsem se, že se jí nemůžu zbavit a jdu do toho. Jsem za to moc ráda. David má uhrančivý hlas, tvůrčí talent a já se zase mohla projevit v jiné poloze, než ve které jsem častěji k slyšení,“ říká zpěvačka.

Režisérem klipu je Jonáš Lipo Červinka.

„Bylo to poměrně náročné natáčení, ale jen co skončilo, říkal jsem si, že s těmi lidmi půjdu znovu kdykoli do čehokoli,“ dodal Stypka, jenž s písněmi z alba Neboj plánuje vyrazit na komorní turné. To odstartuje 19. října v pražské Malostranské besedě a skončí 16. prosince ve Frýdku Místku v klubu STOUN.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám