Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) promluvila o svých životních partnerech. Zásadní vztahy v jejím životě jsou tři - její první láska s muzikantem Marcusem Tranem, vztah s Tomášem Klusem (37) a už tři roky trvající láska s kytaristou Martinem Chobotem.

Rozchod s Marcusem ji bolel hodně dlouho. Vztah skončil kvůli nevěře s moderátorkou Martinou Gavriely (45), se kterou muzikant žije dodnes. "Musela jsem prostě odpustit. A to je běh na dlouhou trať, s takovými ranami se nesrovnáš, navíc jako dítě nebo teenager. Jedna polská zpěvačka řekla, že chlap, který podvede, má dostat druhou šanci, ale u jiné ženy. A to se vlastně stalo. Oni jsou s Martinou spolu už hrozně dlouho a jsou spolu šťastný. Jsem ráda, že když už mě podvedl, tak s někým, s kým to bude na dlouho," řekla TopStar magazínu Ewa, která s Marcusem dokonce nadále spolupracuje.

Hezký vztah má i se zpěvákem Tomášem Klusem. "Mám jeho i Tamaru hrozně ráda a jsou pro mě dodneška hroznou inspirací. Kdykoliv je něco špatně, tak vím, že můžu přijít na kafe, probrat to, a že ten názor je čistej a je v něm hrozná láska ze strany Tamary i Tomáše. Je to jedna z mála čistých duší, která nespálí mosty a neřekne 'tak čau' a naopak. Tomáše si hrozně vážím," dodala Farna pro primácký TopStar magazín, který uvidíte dnes večer.

Reklama

Další články

Načítám