Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30), která hodnotí pěvecké výkony soutěžících v SuperStar, se na finálové kolo věnované hitům slavných interpretů tentokrát neoblékla do vyzývavých šatů s obrovským výstřihem, jak jsme u ní v poslední době zvyklí.

Přesto však dostála svým slovům a dokázala, že se opravdu nestydí za své hezky tvarované ženské křivky. Farna se „ohákla“ do šatů, které dokonale zdůrazňovaly její přednosti, na něž je patřičně hrdá.

Při pohledu z profilu to dokonce vypadalo tak, že se může pochlubit neuvěřitelně velkými vnadami z čistě přírodního materiálu, kterými by mohla směle konkurovat i plastické královně s bujnými devítkami, modelce Julii Zugarové (26).

Svůdný a zaoblený zadeček si zas nic nezadal se slavnou Jennifer Lopez. Ewa Farna na sebe zkrátka umí upozornit, aniž by se v porotě musela nutně ukázat spoře oděná. Co na tom, že některým divákům připadala v šatech až moc „napasovaná“, když si ona sama zakládá na tom, že je holka „krev a mlíko“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám