Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se v jednom společenském časopise nevybíravě pustila do svého expřítele Marcuse Trana a jeho přítelkyně Martiny Gavriely (45). Teď ale oběma tvrdí, že nic takového nikdy neřekla.

"Když jsem chodila s Marcusem, udály se věci, které nebyly zrovna příjemné, a bylo to pro mě hrozné období. Srazili mě na zem, zlomili mi srdce, byla jsem úplně mrtvá," řekla Spyi Farna a dodala, že pro ni vztah s Tomášem Klusem (37), se kterým po Marcusovi chvíli chodila, byl mnohem důležitější.

"Tomáš pro mě stále znamená hodně. Ačkoli jsem s ním byla mnohem kratší dobu než s Marcusem, znamenal pro mě víc, náš vztah byl mnohem intenzivnější," dodala Farna.

Co na to Marcus a Martina? "Naše vztahy jsou hezký. Naposledy, když u nás byla, mi přinesla i koláče, protože ví, že mám ráda sladký. Ewa měla asi nějaký zkrat. Máme hezký vztah," řekla Super.cz Martina. "Jsem její blízký přítel, pracujeme spolu. Jsou to jen písmenka, slyšel jsem, že to bylo jinak. Náš vztah je, myslím, fajn," dodal Marcus.

Martina s Marcusem už v létě chtějí odletět na Bali, kam se plánují přestěhovat. I když to vypadalo, že se do Čech už vracet nebudou, není tomu tak. "Budu každý rok jezdit zpět zhruba od čarodějnic do vinobraní kvůli kapele Walda Gang," říká Marcus.

"Ve Walda Gangu se vydělávají totiž neskutečný prachy, tak se sem musím vracet, abychom na Bali měli z čeho žít," dodal se smíchem Marcus. Martina prý nebude dělat nic. "Já mám mladýho kluka, který mě bude živit," smála se.

Reklama

Další články

Načítám