Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku, která byla druhá v minulé československé SuperStar, jsme neviděli opravdu hodně dlouho. Naposledy na křtu desky Karla Gotta (†80), kde byla jednou z kmotřiček. S Mistrem jezdila Gabriela Gunčíková (30) i jeho poslední turné, pak se po ní ale slehla zem.

O to víc jsme byli překvapeni místem, kde jsme ji naposledy zahlédli. Gábina vyrazila do jedné pražské cukrárny. Tam si vlastnoručně vyrobila dortík z korpusu na kremroli a zmrzliny a pak s kytaristou usedla na stoličku a mezi dorty a poháry zazpívala. Že by to byla alternativa za zpívání v baru?

"Ne, mám nový management a pracuju ve studiu na své nové desce," vysvětlovala Gunčíková, že za dorty opravdu běžně nezpívá. Doufáme, že se jí bude dařit, zastupuje ji totiž stejná firma, která stojí za úspěchy Ewy Farne (30). K tomu ještě Gábinu čeká další část turné s Karlem Gottem.

Zajímalo nás samozřejmě, zda si už konečně našla i přítele, i když jsme tak nějak čekali, že ne. A měli jsme pravdu. "Jsem pořád single, na partnera není čas ani nálada," krčila rameny půvabná blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám