Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

SuperStar má svou jasnou favoritku. Přestože Veronika Stýblová trpěla před semifinále velkými zdravotními komplikacemi, tak to nakonec na jevišti rozbalila neuvěřitelným způsobem. Její osobitá interpretace písně One Night Only z muzikálu Dreamgirls všechny naprosto uzemnila.

Ten, kdo slyšel Veroniku zpívat, by jen stěží uvěřil, že pár minut předtím ze sebe nemohla vydat ani hlásku. Její zdravotní stav byl natolik vážný, že jí lékaři museli píchnout kalciovou injekci. Dívka musela kloktat litry minerální vody, aby vůbec promluvila.

„Zazpívat takto po kalciové injekci, kterou jsi před hodinou dostala, to klobouk dolů. Žádná jiná zpěvačka tady nemá takový rozsah jako ty. Ty jsi velký talent, jedna z mála můžeš zpívat velké věci a já jsem rád, že tě tady máme," pozitivně hodnotil výkon zpěvačky Paľo Habera (62).

„Máme tady málo zpěvaček s velkým hlasem, ale ty patříš mezi ně," řekl Ondřej Soukup. Ewa Farna (30) byla z výkonu talentované semifinalistky natolik vyvedená z míry, že se jen zmohla přiznat, že Stýblová je lepší zpěvačka než ona sama.

Stýblová měla za sebou velmi náročné období. Poté, co se vrátila z pobytu v Egyptě, vypověděl její organismus službu a několikrát dokonce zkolabovala. „Změna klimatu se na mně podepsala a shon a stres mému stavu nenapomohl," svěřila se Super.cz sympatická blondýnka. „Teď budu odpočívat a slíbila jsem si, že vůbec nebudu mluvit, pokud to nebude nutné," prozradila plán v boji s vyčerpáním a ztrátou hlasu.

Reklama

Další články

Načítám