Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž SuperStar, to nejsou jen dobří zpěváci, jejichž talent byl veřejnosti doposud skrytý, ale také, a možná především, spousta těch, kteří raději vůbec neměli sbírat odvahu stoupnout si před nekompromisní tříčlennou porotu ve složení Ewa Farna (30), Paľo Habera (62) a Ondřej Soukup (72), protože jejich výkon se zpěvu mnohdy podobá opravdu jen z velké dálky a porotci jim nemilosrdnou pravdu říkají bez nejmenších skrupulí.

Ondřej Soukup se například nebál přirovnat zpěv jedné ze soutěžících k zaklínání hada. Kdoví, jak se takový had zaklíná, ovšem soudě podle toho, co dívka předvedla, to nebude nic, co by polahodilo sluchovým buňkám.

„To vypadá, jak kdyby tě kousla tarantule“, „připomíná mi to zvuky z planety opic“, „ty sis dal hodně záležet, abys zazpíval všechny tóny špatně“ nebo „ty jsi takový bambus, ono to vypadá dobře, ale uvnitř je to prázdný“, i takových reakcí na svůj výkon se soutěžící dočkali. Koukněte na video a pobavte se hláškami, které Paľovi, Ondřejovi a Ewě padají z úst.

Reklama

Další články

Načítám