Hlavní obsah
Článek

První talentovaní zpěváci a zpěvačky to už v neděli večer roztočí v nové řadě pěvecké show SuperStar. O vítězství a cenu v hodnotě 100 tisíc eur (2,5 miliónu korun) si to rozdají tisíce soutěžících, kteří se zúčastnili nemilosrdných castingů.

Nekompromisní trojice hvězd českého a slovenského šoubyznysu - energická a bezprostřední Ewa Farna (30), producent a skladatel Ondřej Soukup (72) a kat Pavol Habera (61) - to s některými soutěžícími neměli vůbec lehké.

Podívejte se na video upoutávku těch nejzajímavějších okamžiků, které vás v SuperStar čekají. Kromě skvělých vystoupení vás pobaví příšerné pěvecké výkony a dojmou ty nejsilnější lidské příběhy.

Nová SuperStar přinese také mnoho novinek. Dynamická show bude převážně složena z live přenosů a objeví se mnohem více prvků reality show, neboť dvanáctka finalistů bude žít ve společné vile, jejíž součástí bude i nahrávací studio.

Vyřazování soutěžících v přímých přenosech se budou konat ještě týž den jako samotná soutěžní kola, a diváci tak nebudou muset čekat na jména postupujících a vyřazených až do dalšího večera.

Reklama

Další články

Načítám