Hlavní obsah
Článek

To, že se z malého bebíčka může vyklubat pořádný problém, se přesvědčil oblíbený herec Marek Adamczyk. Kvůli záděře na prstu skončil dokonce v nemocnici v Karlových Varech, kam přijel na poslední dny filmového festivalu: „Měl jsem na prstě takovou zanícenou záděru, což jsem zjistil, že se občas stává, takže mi to ve Varech museli ošetřit, ale už je to dobrý, už mi z toho jen občas něco vyteče,“ práskl na sebe herec pro Super.cz, který si prst v průběhu natáčení druhé řady seriálu Kukaček stále kontroloval.

Sympatický brunet, který je přítel snowboardistky Evy Samkové (30), je sám ještě bezdětný. Až se jednou stane otcem, kvůli své roli v seriálu Kukačky, ve kterém došlo k záměně novorozenců, bude v porodnici více ostražitý: „Já doufám, že se nic takového nestane, já myslím, že si to víc pohlídám,“ svěřil se s humorem.

Sám je nadšený, že pokračování seriálu se stalo skutečností: „To, že bude první série Kukaček mít takový úspěch, jsem nečekal a moc mne to potěšilo,“ uzavírá Marek Adamczyk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám