Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní přenos oblíbené show StarDance si tradičně nenechávají ujít známé osobnosti, a to nejen ty, které soutěží prošly. Tentokrát se přišla na taneční večer podívat sportovkyně Eva Samková (30). Snowboardistka a čerstvá mistryně světa ve snowboardcrossu vyvedla i svého přítele, herce Marka Adamczyka.

Zamilovanost z Evy i po několikaměsíčním vztahu stále čiší. A to bylo vidět i během přenosu. Od svého partnera se nehnula na krok a veškeré pohledy věnovala pouze jemu. Sportovkyně nešetřila ani polibky a úsměvy.

Jediným momentem, kdy se odtrhla od svého partnera, byly snad jen chvíle, kdy vešly na parket taneční páry. Moderátor Marek Eben také nenechal její návštěvu bez povšimnutí a nadhodil, že by mohla být snowboardistka jednou z hvězd v další sérii oblíbeného pořadu. Uvidíme, zda by se olympijská vítězka nechala přemluvit a na pár měsíců vyměnila zasněžené svahy za taneční parket.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám