Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

To je pohled. Slovenská herečka Eva Sakálová (38) dostala nabídku nafotit kalendář pro síť luxusních hotelů a hned po nafocení první fotky bylo jasné proč. Sakálová, která je v Česku známá spíš jako milenka Saši Rašilova Marie ze seriálu Dokonalý svět, je totiž k nakousnuti.

Sakálová, která je bohužel pro mnoho fanoušků zadaná, vypadá na snímcích jako přesná kopie bohyně Afrodity. Smyslné pohledy, dráždivě zrzavé vlasy a neodolatelné pihy. Jen s jedním rozdílem. Místo na Olympu si hověla v luxusním Jaguaru, jehož prvním majitelem byl samotný Winston Churchill. Musíme uznat, že jí slušelo rozhodně víc, než bývalému premiérovi Velké Británie.

Neodolatelná Slovenka ale nebyla jedinou kráskou z řad českých a slovenských celebrit, která se v kalendáři pro rok 2012 objeví. Vizážistka Lucie Janků bude svým umem opečovávat herečky Veroniku Novou, Jitku Schneiderovou, moderátorku Gabrielu Partyšovou nebo modelku Ivetu Lutovskou. A jak je u podobných projektů zvykem, výtěžek z dražby kalendáře bude věnován charitě. Tentokrát přímo Dětskému domovu v Mariánských lázních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám