Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková (21) se po dlouhé době objevila na veřejnosti a konečně bez berlí. V březnu se při závodě vážně zranila a zlomila si kotník. Následovaly týdny s ortézou a o berlích.

"Zdravotně už to je v pořádku. Stále se to zlepšuje. Už chodím do posilovny, jezdím na kole. Jsem nadšená, že to funguje. Sedm týdnů jsem byla úplně bez pohybu. Když mi sundali ortézu, začala jsem už trošku něco dělat. Já nic nedělat zkrátka neumím," řekla Super.cz Eva.

Olympijská vítězka patří mezi naše nejkrásnější sportovkyně. Ona sama ale přiznává, že po ránu se krásná rozhodně necítí, navíc se prý neumí vůbec líčit. "Já se namalovat vůbec neumím, nezvládnu na sobě nic vytvořit," usmívá se.

Zatímco biatlonistka Gábina Soukalová už nafotila několik kampaní, u Evy se nic podobného nechystá. Kampaně za sebou nemám a ani extra nic neplánuju. Nejsem zrovna typ, co by mohl být tváří kosmetické značky. Jak se nemaluju, nejsem úplně dobrý příklad. U Gábiny Soukalové je to asi i správné, ta je krásná a ráda se líčí," usmívá se nezadaná Samková.

"Chlapy neřeším, furt trénuju, není čas. Nikdo po mém boku není. Chlapy úplně neprožívám," dodala krásná Samková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám