Hlavní obsah
Článek

Kráska na přehlídkovém mole není žádnou světoznámou modelkou, jak by se mohlo na první pohled zdát. Za výrazným líčením se skrývá jindy nenápadná slovenská herečka Eva Sakálová (38), kterou si diváci pamatují coby nesmělou Marii ze seriálu Dokonalý svět.

Stačilo málo a z Evy se rázem stala sexy žena vamp, které to jako modelce v dlouhých, sytě růžových šatech a ve výrazném líčení opravdu slušelo. „Šlapat molo“ si vyzkoušela právě v rámci své role v seriálu Dokonalý svět, jehož první díl si diváci Novy budou moci připomenout už dnes večer.

„Když jsme točili scénu, v níž se Marie poprvé ocitne na molu, jde přehlídku s ostatními, už profesionálními modelkami, normálně jsem měla trému. Ale pak jsem vyšla na molo a podpatky-nepodpatky, najednou jsem byla v úplně jiném světě – jako v divadle na jevišti. Ta světla, hudba a lidé mě tak dostali, že jsem úplně zapomněla na vysoké podpatky a stala se na okamžik někým jiným – hvězdou v krásných šatech,“ řekla Eva, která přiznala, že to byla její první zkušenost s modelingem.

Vedle Sakálové si v seriálu z prostředí redakce módního časopisu Grace zahrály i další okouzlující dámy, například Tereza Brodská (55), která ztvárnila šéfredaktorku Andreu, Jitka Čvančarová (46), jež si zahrála módní ředitelku Michelle, Jana Hlaváčová coby šedá eminence redakce nebo Vanda Hybnerová (43), která se převtělila do přísné ředitelky inzerce Olgy Krutvorové zvané Kruťanda.

Reklama

Další články

Načítám