Hlavní obsah
Článek

Dva roky po smrti zpěvačky Evy Pilarové (†80) se vdovec Jan Kolomazník rozloučil s chalupou na Českolipsku, kterou jeho zesnulá žena velmi milovala. Do rozlehlého stavení odjížděla z malého bytu v pražském Břevnově, kde s manželem žili.

Na chalupě trávila léto i se svojí maminkou Františkou, zvala si tam novináře a přátele, pro které bylo vždy dost místa, navařeno a napečeno. Místo si vymazlila, měla tam i sbírku zahradních trpaslíčků. A právě vzpomínky na šťastné časy vdovce přiměly, aby se s chalupou rozloučil. Ostatně pro něj samotného by byla opravdu moc velká. K dispozici má devět místností.

Pozemek a dvě stavení, které zpěvačka koupila v roce 1968, prodal Kolomazník za 10 milionů korun režisérce Alici Nellis. "Aspoň tam bude umělecká duše," řekl deníku Aha! Kolomazník, který je rád, že chalupa skončila v dobrých rukou.

Zda se tam autorka seriálu Pustina či pohádky Sedmero krkavců s manželem, kameramanem Matějem Cibulkou a dětmi Ellou, Oliverem a Františkem odstěhuje, anebo ji budou mít jako letní sídlo, se teprve uvidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám