Hlavní obsah
Článek

Ve středu proběhlo rozloučení se zesnulou zpěvačkou Evou Pilarovou (†80). Zúčastnila se ho jen hrstka nejbližších v čele s manželem zpěvačky Janem Kolomazníkem. Vzhledem k opatřením, která v současné době v Česku panují kvůli koronavirové krizi, zatím není jasné, kdy legendě swingu budou moci dát sbohem fanoušci.

Kolomazníka doprovodila bývalá partnerka Dana Nekonečného Zuzana Kardová a její dcera Tereza, uvedl Blesk. Smuteční hosté si před motolským krematoriem nasadili roušky, nepodávali si ruce.

Pilarová zemřela v sobotu 14. března po vleklých zdravotních potížích v Domově svatého Karla Boromejského v Praze. Poslední hodiny strávila v objetí svého muže Jana Kolomazníka, kterému sestry dovolily být u manželky i přes zákazy navštěvovat kvůli nouzovému stavu podobná zařízení.

Zdravotní potíže začala mít Eva Pilarová v roce 2018, kdy si doma při nešťastném pádu zlomila rameno a stehenní kost. Zranění ji následně upoutalo na lůžko, musela podstoupit reoperaci. V říjnu 2019 musela na operaci kvůli plánovanému zákroku na ledvině, poté začala mít problémy s lymfou, kvůli čemuž musela být až do poslední chvíle v péči Boromejek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám