Hlavní obsah
Článek

Po vleklých zdravotních problémech opustila hudební svět Eva Pilarová (†80). Legendární zpěvačka zemřela v sobotu ráno v Domově svatého Karla Boromejského, kde se léčila. V poslední době měla problémy s ledvinami, kterým nakonec také podlehla.

Poslední hodiny strávila Eva v objetí svého muže Jana Kolomazníka, kterému sestry dovolily být při odchodu své ženy, a to i přes zákazy navštěvovat kvůli nouzovému stavu podobná zařízení. „Je to strašně těžké, byli jsme spolu pětatřicet let,“ svěřil Jan Kolomazník Blesku.

Manžel zpěvačky byl rád, že s ní mohl být v její poslední chvíli, avšak ho již nyní mrzí, že přes přísná opatření nemůže legendární zpěvačce uspořádat poslední rozloučení.

Zdravotní potíže začala mít Eva Pilarová v roce 2018, kdy si doma při nešťastném pádu zlomila rameno a stehenní kost. Zranění ji následně upoutalo na lůžko a musela podstoupit také reoperaci.

Pilarová byla ale stále plná elánu a plánovala se vrátit opět na pódia. Bohužel musela v říjnu 2019 opět na operaci kvůli plánovanému zákroku na ledvině, následně začala mít problémy s lymfou, kvůli čemuž musela být až do poslední chvíle v péči Boromejek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám