Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) měla sice v poslední době velké zdravotní problémy kvůli zlomeninám, které utrpěla, už se ale cítí opět v kondici. To, že má 9. srpna 80. narozeniny, vůbec neřeší. A ani nebilancuje a nevzpomíná. "Já radši plánuju dopředu," řekla Super.cz Eva, která má tuhý kořínek po mamince. Té už je 104 let.

"Loni jsem vydala desku, letos 23. září vydávám k těm osmdesátinám další, jmenuje se Pilarka 80 aneb Inventura těla, a ve vydavatelství říkali, že by mi chtěli vydat novou každý další rok, kterého se dožiju. Jestli budu jako maminka, muselo by jich být nejmíň dvacet čtyři," smála se zpěvačka.

"Ale ne, budu zpívat, dokud to půjde, ale jestli mi odejde hlas, tak nebudu nic lámat přes koleno. Teď, když jsem nemohla kvůli zdraví koncertovat, dělala jsem aspoň besedy proložené písničkami, kdy jsem mohla sedět, po publiku by se mi stýskalo," svěřila zpěvačka, která před pár týdny nechyběla ani na oslavě narozenin Karla Gotta.

"Karel mě strašně odboural, když jsme spolu pracovali v Malostranské besedě, byli jsme odděleni paravánem, aby nás nikdo neviděl. Někam si odskočil, a když se vrátil, tak nějak těžce dosedl. A říkal: Jen počkej Evo, až ti bude tolik, kolik mně... To mě opravdu pobavilo, protože jsme od sebe jen šestadvacet dní," přece jen jednu veselou historku vytáhla Pilarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám