Hlavní obsah
Článek

Konečně opustila zdi nemocnice a vyrazila mezi lidi. Na konci července Eva Pilarová (†80) uklouzla ve svém pražském bytě a způsobila si zlomeninu stehenní kosti a ramene. Zpěvačka musela okamžitě na náročnou čtyřhodinovou operaci. Přestože plánovala, že se co nevidět vrátí na pódia, musela v září na sál znovu kvůli šroubu v rameni, který se jí pohnul.

Nyní po několika týdnech rehabilitování vyrazila poprvé do společnosti. „Tak tady jsem nemohla chybět. Na křtu Cibulkových kalendářů pro pamětníky jsem tradičním hostem a dnes, kdy bych měla být navíc jejich kmotrou, nepřipadalo v úvahu, že bych absentovala,“ svěřila se zpěvačka, která dorazila s manželem, rehabilitační sestrou a hůlkou, která jí pomáhala při chůzi.

„Teď sice trávím nějaký čas po dost vážném úrazu na rehabilitační klinice v Ústřední vojenské nemocnici, ale vyžádala jsem si opušťák. Kmotra prostě nemůže chybět, když se tu navíc schází dobrá společnost kamarádů a známých,“ řekla s úsměvem Eva a dodala: „Jsem tu opravdu na opušťák. Byla jsem dost pomlácená, ale vzali si mě do práce odborníci a dávají mě zase dohromady.“

Zpěvačka se ale ještě na nějakou dobu bude muset do nemocnice vrátit, aby se dostala do nejlepší formy. „Mám hodně plánů a věřím, že všechno klapne. Ty úrazy mne trošku zabrzdily, ale vše se v dobré obrací, takže už se zase těším, až se vrátím mezi své příznivce,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám