Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se nyní rozhořela aférka Hany Gregorové, která si začala s výrazně mladším mužem, mnoho lidí se začalo pohoršovat. I když tak velký věkový rozdíl je opravdu unikátní, mnoho známých českých žen má za partnery o dost mladší muže. A vlastně nejen žen...

Jejímu novému příteli je o 32 let méně než jí. Seznámili se před třinácti lety na finále soutěže Muž roku 2003 a podle některých zdrojů tvoří pár necelý rok. Ondřej Koptík se začal chlubit společnými fotkami, k jedné z nich dokonce napsal, že ho za její uveřejnění asi Hana zabije. Po prasknutí aféry vše na profilu na sociální síti skryl. Gregorová ke vztahu říká, že ženy v jejím věku jí rozumí a že jen pokrytec by měl starého muže chodícího s mladší za chlapáka a ženu by za to samé kritizoval.

Před pár lety se uzavřela do sebe, prakticky vůbec nechodí na veřejnost, pokud ale naše zdroje neklamou, měla by být stále partnerkou o jednadvacet let mladšího Mirka Mirčeva (41) alias Bulhara. Když s ním začínala, byla zralou dámou a on mladíčkem. Možná šlo o odplatu manželovi Ondřeji Soukupovi, který také vyhledával mladší ženy.

O třináct let mladší bývalý tanečník Jan Kolomazník je třetím manželem zpěvačky. Té se stará o domácnost. Jsou spolu už 32 let.

Za zpěváka Štefana Margitu se vdala před 24 lety, kdy mu bylo pětatřicet, je o deset let mladší. Ti dva si báječně rozumí doteď, šušká se, že spíš než o takové to typické intenzivní manželství se vším všudy jde o souznění dvou duší, které jako by se pro sebe narodily.

Její muž Petr Polák přišel na svět o patnáct let později než ona. Vdala se za něj před osmi lety a přes různé náznaky, jak jim manželství neustále krachuje, kupodivu celou dobu pevně drží. Mají spolu syna.

Její láska Milan Říha chodí po světě o patnáct let kratší dobu než ona sama. Je s ním šťastná, do jejího života vnesl novou energii, nejvíc prý milují společnou práci na zahradě.

Libuše Švormová (80)

Jana Pateru si vzala před 34 lety, je o osmnáct let mladší. Česká Angelika si nemůže vynachválit jeho péči, prý se o ni vzorně stará, všude ji vozí a vše zařizuje.

Honza Musil (48)

Měl několik vztahů s mladšími partnery. V současnosti randí s šestadvacetiletým Jakubem. Před lety se zaregistroval se stejnojmenným mladíkem o devatenáct let mladším. Když mu odešel za jiným, jistý čas žil s Patrikem Pumrem, který měl o sedmadvacet roků méně.

Reklama

Další články

Načítám