Hlavní obsah
Článek

Musela by se obrnit svatou trpělivostí a ani se nedivíme, že to nedala. Felix Slováček se svojí rodinou, tedy synem Felixem, dcerou Aničkou a manželkou Dagmar Patrasovou (67), naplánoval společné vánoční turné po českých městech. Dáda má vystupovat odpoledne pro děti, on s dětmi večer s orchestrem.

Dáda se ovšem tiskové konference neúčastnila, i když to organizátoři slibovali. Felix tvrdil, že je doma unavená, protože měla noční natáčení seriálu Bezdružice. My ovšem zaslechli, že na místo konání téměř dojela, ale nakonec z auta s řidičem nevystoupila a zhroucená se zase nechala odvézt domů. A ještě ve voze zapomněla fialovou kabelku, tu jsme na rozdíl od její majitelky viděli, převzal ji Felix.

Asi udělala dobře. Aby ve svém psychickém stavu snášela Felixovo žertování na téma jeho nevěr, nemá zapotřebí. Proslýchá se, že vedle výtvarnice Lucie Gelemové se v jeho hledáčku objevila další mladá žena, kterou už ukázal i svým přátelům.

"Myslím, že když jsme přišli já, Anička a Felix, tak to stačí, řekli jsme všechno, co bylo potřeba," mínil Felix. Ten si před médii zažertoval, že by si mohli s Dádou zazpívat s orchestrem duet, ve kterém se zpívá "Kde jsi včera byl a s kým," který proslavil Waldemar Matuška (†76). Narážel tak na své úlety s milenkami a přišlo mu to hodně vtipné.

Dáda o tom samozřejmě neví. "Ale určitě se jí to bude líbit, až jí to řeknu," byl si jistý Felix. My už méně. "Je to nádherná skladba, nesmíte to spojovat jen s nějakými úlety. Je potřeba slyšet i tu melodii a harmonii," nabádal a my chtěli vědět, zda u nich doma teď vládne ona harmonie, anebo spíše disharmonie.

"Pořád je tam harmonie. Disharmonii se vyhýbám, jak můžu," řekl Felix a my oponovali například tím, že si na něj Dáda v jednom z rozhovorů postěžovala, že už jí třicet let ničí život a připravil ji o kariéru. "Ono to tak z její strany barikády může vypadat. Ale z mé strany to tak určitě nevypadá. Dělal jsem všechno, aby byla spokojená," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám