Hlavní obsah
David Zápal, Jiří Nedvídek
Článek

Náš šoubyznys není rybníkem, kde mezi kolegyněmi fungují pevná přátelská pouta. Mezi předními českými zpěvačkami je tento jev téměř přírodním úkazem. Ale přesto existuje. Výjimkou jsou trojnásobné Zlaté slavice Petra Janů (71) a Eva Pilarová (†80). Osobně i pracovně se potkávají už léta, mají podobný smysl pro humor a teď spolu ještě navíc vyrážejí na turné.

„Máme spolu skvělý kamarádský i pracovní vztah. Petry si vážím. Líbí se mi, že je to baba s krásným hlasem. Nemám ráda taková ta tintítka, což Petra rozhodně není. K tomu vypadá skvěle, má figuru jak dvacítka, a navíc je to strašně silná ženská. Když člověk vezme, jak ustála všechny trable, které ji v poslední době potkaly, musím před ní smeknout,“ pěje na svou kolegyni ódy Eva Pilarová.

A ani Petra Janů nezůstala pozadu: „Vážím si toho, že je Eva moje kamarádka. Je to skvělá zpěvačka. Na rozdíl od některých kolegyň dovede velmi důstojně umělecky stárnout. A je s ní sranda. Má bezvadný anglický humor, který mě baví.“

Obě dámy vyrážejí na společné turné po českých městech. O hudební zážitky určitě nebude nouze. „Kromě sólových písniček si střihneme i čtyři duety. Vybraly jsme songy Co je to láska, To máme mládež, Tam za vodou v rákosí a Už dávno nejsem dítě,“ prozradila Super.cz Petra.

Vrcholem šňůry pak bude galakoncert Hvězdný tandem Petra Janů a Eva Pilarová 10. listopadu v pražské Hybernii, kde bude speciálním hostem obou dam Karel Gott. „Je to jediný pražský koncert a ozdobou bude samotný Mistr. Každá si s ním střihneme duet,“ dodává Eva Pilarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám