Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor opustil další soutěžící. V duelu nakonec prohrál truhlář Adam Raiter, který se musel s ostrovem a Dominikánskou republikou rozloučit. Porazil ho nevlastní bratr moderátorky Evy Perkausové (30) Vladimír Čapek.

„Je po všem. Neskutečně rád bych poděkoval za to, jací jste a jací jste byli ke mně,“ vzkázal svým fanouškům po vypadnutí Adam.

„Nenapadlo by mě, že za mnou všichni takhle stojíte a že chápete, že akce způsobuje reakci a že moje chování má nějaký důvod, i když někdy nebylo úplně nejlepší. S tím už těžko člověk něco nadělá,“ přemítal truhlář, který narážel na fakt, že byl mnoha soutěžícím i divákům zpočátku nesympatický, kvůli svému projevu a upovídanosti.

Překvapilo ho, kolik podpory měl nakonec u svých fanoušků, se kterými se poprvé mohl spojit až nyní. Neubránil se dojetí. „Takhle obrovský dar jako vy mi snad ještě nikdo v životě nedal. Vy jste mi dali to, že můžu být sám sebou. Já nemám slov,“ dodává truhlář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám