Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vladimír Čapek (44) je účastníkem reality show Survivor, ve které soutěží za modrý tým Azua. Zajímavostí je, že tento tmavovlasý sympaťák je bratrem krásné Evy Perkausové (30), o čemž neměl nikdo tušení.

„Ano, je to pravda,“ potvrdila Super.cz moderátorka z Primy, která se informací raději veřejně nechlubila, aby svému bratrovi nezavařila. „Byla bych nerada, aby si někdo myslel, že je v show díky nějaké protekci. Vybojoval si to naprosto sám a já mu moc přeji, aby si ten svůj sen užil. Pochopitelně mu fandím z celého srdce,“ řekla nám Perkausová.

Informaci o příbuzenství přinesl web Extra.

Podobnost ani shodu jmen mezi nimi nehledejte. Mají totiž stejnou maminku, ale jiného otce. Vladimír se živí jako IT konzultant největší české počítačové firmy a jeho sestra měla pravdu, když řekla, že si účastí v show plní svůj velký sen.

„Jsem univerzální, introvert i extrovert. Jsem velkým fanouškem, takže na výhru mám ty nejvyšší ambice a doufám, že to, že tuhle soutěž znám a mám ji nakoukanou, by mi to mohlo pomoct,“ prozradil o sobě v medailonku. „Já jsem se sem hlásil čistě jen jako hráč, nijak se neprezentuju na sociálních sítích, pracuju v práci, kde jsem strašně spokojený. Přišel jsem si zahrát hru a splnit si sen,“ dodal.

Svůj sen si plní v Dominikánské republice, kde nyní bojuje nejen o přežití, ale i krásnou finanční odměnu. Nebude to mít ovšem jednoduché. Hned při prvním vyřazování unikl jen o fous vypadnutí. Členové modrého týmu totiž nejčastěji hlasovali právě pro něj a soutěžící Moniku, která nakonec s vyšším počtem hlasů reality show opustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám