Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) může opustit exotické Maledivy. Konečně má i její partner negativní test na koronavirus. "Hurá, jsme negativní. Pozitivní nálada nám zůstane ale vždy," prozradila šťastná moderátorka. "Měli bychom odletět zítra, ale snad to nezakřiknu," řekla Super.cz Perkausová.

Eva a její přítel zůstali na Maledivách izolovaní ve vilce na vodě kvůli pozitivnímu testu na koronavirus. Jídlo jim nosil personál. Dovolenou si prodloužili skoro o dva týdny, doteď nesměli opustit ostrov.

"Ponorku tady nemáme, jen šnorchl a brýle. My si natolik rozumíme, že se zabavíme vždy a všude. Hrajeme společenské hry, snažíme se trochu cvičit a tím, že máme přístup do moře, tak trávíme i spoustu času ve vodě šnorchlováním. Je tu pestrý podmořský svět, plavou tu rejnoci a mnoho druhů ryb. Jen tu zlatou rybku jsme ještě nenašli," popsala Super.cz moderátorka.

Nyní mají povolení opustit zemi. Jednu karanténu, tu méně příjemnou, si užije ještě v Česku. Po návratu musí podle nařízení české vlády i s negativním testem splnit pětidenní domácí karanténu. "Hned po ní bych měla nastoupit do práce. Počítám, že budeme vysílat druhý týden v březnu," dodala Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám