Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Covidem onemocněla další televizní moderátorka. Koronavirus má Klára Doležalová (50). Zatím má jen lehký průběh a je v domácím léčení.

„Naštěstí zatím nemám nijak dramatický průběh. Mám jen lehce zvýšenou teplotu a rýmu. Izolovala jsem se doma a ležím v posteli. Ono to ani jinak nejde. Připadám si totiž, jako když mě kousla moucha tse-tse. Jsem strašně unavená a pořád bych jen spala,“ nechala se slyšet Klára Doležalová.

Zároveň chce podpořit všechny, které koronavirus zasáhl silněji a mají například dýchací potíže nebo musí být v nemocnici.

„Chtěla bych všem lidem vzkázat, ať jsou opatrní. Zvlášť v tomhle předvánočním období plném spěchu a nákupů. Ne každý má štěstí na lehký průběh jako já a zdraví je to nejcennější, co máme. Myslím na všechny, kteří mají těžký průběh nemoci,“ vzkazuje Klára Doležalová, která se vyfotila v posteli, jak symbolicky drží palce všem s vážnějším průběhem covidu-19.

Ve vysílání Hlavních zpráv na Primě zastoupí Doležalovou Markéta Fialová (53), jež už zaskakovala za Evu Perkausovou (30), která také měla koronavirus. Moderovat bude s Jaroslavem Brousilem.

„Na vysílání s Jaroslavem Brousilem se těším. Mimo kamery spolu pracujeme už dlouho a známe se. Je to šikovný kolega. Budeme určitě trochu netradiční dvojice,“ pousmála se nad tím, že se objeví po boku mladšího kolegy.

Reklama

Další články

Načítám