Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhou dobu si moderátorka Eva Perkausová (30) nechávala svůj vztah jen pro sebe. „Až si budu jistá, že to je ten pravý, tak s ním vyjdu na veřejnost,“ odpovídala na dotazy ohledně toho, kdy muže po svém boku představí oficiálně. Čas uzrál, příležitost vyvést přítele Ivana Evě poskytl galavečer modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look.

„Je to vůbec poprvé, co jsme na akci vyrazili s Ivanem společně. Ani jsem ho nemusela přemlouvat, docela se těšil,“ řekla Super.cz moderátorka po příchodu do Španělského sálu Pražského hradu, kde se společenská událost v úterý večer konala.

Eva na ni oblékla elegantní červené šaty, které podtrhly nejen její křivky, ale také opálení, jež si přivezla z nedávné dovolené v Itálii. Už odtud sdílela několik fotek s partnerem, k nimž Super.cz napsala: „Jsem zadaná a šťastná. Rozhodla jsem se jít s pravdou ven, už bylo dost spekulací.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám