Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého přítele před veřejností dlouho tajila. O tom, že Eva Perkausová (30) nejezdí na dovolené sama, ale dělá jí doprovod movitý podnikatel Ivan, si štěbetali i vrabci na střeše. Moderátorka Velkých zpráv na Primě ale s potvrzením vztahu dělala drahoty.

Nyní konečně odhalila, do koho je již přes rok zamilovaná. Na sociální síti zveřejnila snímek s partnerem v autě a následně se ke vztahu vyjádřila „Jsem zadaná a šťastná. Rozhodla jsem se jít s pravdou ven, už bylo dost spekulací,“ svěřila Super.cz Eva, která si se svým přítelem užívá v zahraničí.

„Vyrazili jsme na dovolenou do Itálie na Sicílii a navštívili spoustu zajímavých míst. A to včetně města Corleone nebo ostrova Favignana kousek od Sicílie,“ popsala moderátorka, která se se svým namakaným fešákem také fotila na stejných místech. Podle fotografie, na které Perkausová jen září, je jasné, že je vedle Ivana opravdu šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám