Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letní párty televize Prima bylo takové vedro, že jsme při rozhovoru s moderátorkou Evou Perkausovou (30) dost rychle sklouzli k dovoleným a fotkám v bikinách, které postuje na sociální sítě."I tady by bylo v plavkách líp, ale to bohužel nejde," konstatovala Eva, které to sice v zářivě žlutých šatech slušelo, ale méně oblečení by ocenila.

Na to, že Evu opět v plavkách uvidíme, se ale těšit můžeme. "Už jsem letos u moře byla, ale plánuju ještě další dovolenou. Ráda bych stihla ještě tak dvě. Chtěla bych do Itálie a do Řecka," plánuje si druhou část prázdnin zpříjemnit Perkausová.

V to, že ji uvidíme v mnoha nových plavkových variacích, ale doufat nelze. Eva jich má překvapivě málo. "Mám troje a to většinou nosím na dovolené jenom dvoje. Až se občas udivuju, kolik bikin vystřídají blogerky na sociálních sítích. Ale myslím, že to mají vzhledem ke své profesi, aby prezentovaly značku," svěřila.

S její figurou je kupodivu, že nějaká firma neoslovila i ji, aby svůj dovolenkový šatník zpestřila. "Tím ale rozhodně nechci říct, že mi teď mají chodit na Primu plavky. Radši si je vyberu sama. Ostatně každá žena ví, jak složité je vybrat ty správné," míní Eva, která nicméně prozradila, že kalhotky nosí velikosti S. U podprsenek vycházejí velikostně trojky, ale záleží hodně na střihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám