Hlavní obsah
Článek

Domácí šoubyznys je na hluboké výstřihy opravdu velmi pestrý. Na postu královny plesů se bezkonkurenčně drží Andrea Verešová (43), která loni předvedla dokonale pevná ňadra v romantických šatech s průsvitnou síťovinou a šmahem tak trumfla i mnohem mladší kolegyně.

O senzaci na Českých lvech se zase postarala půvabná přítelkyně Adama Mišíka Diana Kratochvílová. Za nevšední model s výstřihem do pasu však tato přírodou obdařená kráska moc chvály nesklidila.

Zato Miluše Bittnerová (46) by si měla na své přednosti, které velmi ráda ukazuje v šatech s hlubokým výstřihem, pořídit zbrojní pas. Velkou pozornost budila například nedávno na taneční show StarDance, kam dorazila pořádně vyzbrojená.

Mezi další vnadné krásky, které se za přednosti ani trochu nestydí, patří také Iva Kubelková, Yvetta Blanarovičová nebo nejobdařenější moderátorka Primy Eva Perkausová (30). Ta je často spojována se svou „rivalkou“ z Novy Lucií Borhyovou (45), které rovněž příroda nadělila.

O něco menším poprsím se pak pyšní například modelka Kateřina Průšová (40), která svůj menší „nedostatek“ nechala vylepšit. Od té doby své silikonové trojky ráda ukazuje v odvážných modelech.

Více svůdných výstřihů českých krásek najdete v galerii.

Kdo má v domácím šoubyznysu nejbujnější dekolt?
Andrea Verešová
4,8 %
Diana Kratochvílová
7,1 %
Lucie Borhyová
3,7 %
Eva Perkausová
6,1 %
Yvetta Blanarovičová
9,4 %
Kateřina Průšová
0,8 %
Miluše Bittnerová
26,2 %
Dara Rolins
1,4 %
Iva Kubelková
39,7 %
Simona Krainová
0,8 %
Celkem hlasovalo 2950 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám