Hlavní obsah
Článek

Zatímco ostatní lidé v noci spí, moderátoři Eva Perkausová (30) a Roman Šebrle (49) museli ponocovat a natáčet nové podzimní televizní znělky. Na plac měli nástup ve dvě ráno a natáčení zabralo několik hodin, takže končili těsně nad ránem.

„Opravdu je strašný nezvyk pracovat v noci a mimo to já jsem se před natáčením vrátila z dovolené, vstávala jsem v půl páté našeho času, takže já dneska nebudu spát čtyřiadvacet hodin, ale to ještě nějak dávám a melu z posledního,“ prozradila Perkausová.

Jenže dovolená blonďaté krásky pěkně zavařila i maskérkám. Ne, že neměly vhodný make-up na její sexy čokoládové opálení, ale moderátorka se začala svlékat z kůže. „Dneska mám patku, což u mě není obvyklé. Mám to z toho důvodu, že jak jsem přijela z dovolené, tak se loupu a mám tady takový bílý flíček, což nevypadá lichotivě, proto mi dali patku, aby to schovali, a doufám, že to v těch znělkách nebylo vidět,“ smála se Perkausová.

V podzimních znělkách premiérově uvidíte Romana Šebrleho se zarostlou tváří. Už nějaký čas se neholí, ale důvod zatím nechce prozradit. Že by se tak líbil manželce? To asi ne, protože ho prý s vousy moc dlouho neuvidíme.

„Ono je to na jednu speciální akci. Pak už se těším, až budu oholen, jednak je to nezvyk, a jednak mně ty vousy vadí, takže já mam radši, když jsem hladce oholen. Reakce jsou na to smíšený, někomu se to líbí, někomu ne, takže klasika,“ míní Roman. A co mu podle vás sluší víc? Hlasujte v anketě pod článkem.

Líbí se vám vousatý Roman Šebrle?
Ano, vousy mu vážně sluší!
37,4 %
Ne, jen ať se oholí
62,6 %
Celkem hlasovalo 575 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám