Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Evu Perkausovou (30) hlavně v začátcích její moderátorské dráhy připodobňovali k matadorce českého televizního zpravodajství Lucii Borhyové (46). Nejen kvůli profesi, ale hlavně kvůli vizuální podobě. Obě jsou to okaté a usměvavé blondýnky krev a mlíko.

Ve virtuálním světě se Lucie i Eva pohybují opatrně a šikovně. Pochopily sílu sociálních sítí a s fanoušky komunikují prostřednictvím fotek, mezi nimiž se k jejich radost občas najdou i momentky pořízené mimo budovy jejich domovských televizí. Největší ohlas mají pochopitelně právě fotky ze soukromí a ještě lépe z dovolených.

K radosti fandů obě letos opět vyjely k moři a o zážitky se podělily. Kde přesně dovolené trávily a s kým, si ale už nechaly pro sebe. Perkausová v teple relaxovala naposledy před měsícem, Borhyová fotky postovala tento týden.

Co se týče úspěšnosti na Instagramu, jsou na tom moderátorky dost podobně, Lucie má kolem 52 tisíc sledujících, Eva něco málo přes 57 tisíc.

Na koho se lépe dívá?
Na Lucii
30 %
Na Evu
70 %
Celkem hlasovalo 2104 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám