Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plastové boby uprostřed obýváku! Na nich dva kluci, jen jeden z nich je ale oblíbeným moderátorem Top Staru.

Fotku z archivu nevylovil moderátor pořadu na Primě Mirek Šimůnek (46), ale Petr Vágner (46), kterého by prý fanynky mohly na snímku poznat snad jen podle očí. „Správná odpověď je ten hošan v pruhovaném! Přesně 7 let,“ pochlubil se Vágner výletem do retro světa.

Petr je znám nejen tím, že provádí pořadem ze světa šoubyznysu, ale svým poněkud dobrodružnějším způsobem života. Pravidelně se účastní adrenalinových překážkových závodů, skáče padákem, boxuje, cvičí, a teď se navíc bude prohánět v letadle.

„Můj největší momentální úlet? Zkoušky na pilotní průkaz. Pak už mi budou chybět pouze papíry na raketu,“ smál se Vágner.

Dvojnásobný otec malé Lilli Mii a Samuela Maxe se na obrazovce střídá se zmiňovaným Mirkem Šimůnkem o půvabnou Evu Perkausovou (30). Na letošní rok plánuje všestranný moderátor další extrémní závody, což snad už nikoho nemůže vůbec překvapit.

Reklama

Další články

Načítám