Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Léta se chovala jako myš nachytaná ve skladu sýrů, když tvrdila, že žije počestným životem neposkvrněné mladé dívky. Teď už konečně aspoň Eva Perkausová (30) přiznává, že není sama. Kdopak ji to tedy klofl?

„Když budu upřímná: asi by byla blbost tvrdit, že jsem rok sama. Ano, je někdo v mém okolí, s kým trávím svůj čas. Určitě s někým chodím na obědy, na večeře, na výlety a do kina. A když nemám TopStar, tak i večer,“ překvapila nás Eva, která si doteď hrála na pannu orleánskou.

„Jestli ho znáte, to nevím. Je to chlap, pořádný chlap, z branže ale není,“ utnula další vytahování informací o jejím druhovi.

Mluvili jsme spolu v pražské nemocnici Bulovka, kde navštívila dětské pacienty a křtila kalendáře Nej sestřičky a Muže roku.

„Viděla jsem jen titulní stranu kalendáře kluků. Ale je fakt tak krásná, že si ji asi vyvěsím nad postel,“ dodala se smíchem. To asi bude mít její láska radost!

Kdo to je, asi dříve nebo později na povrch vyjde. Škarohlídové jistě budou spekulovat o nějakém zámožném starším podnikateli (s takovými už má také své zkušenosti), ti přejícnější pak o mladém a neúnavném mladíčkovi sice s postavou modela, ale o to mizivějším kontem. Tak uvidíme, kdo se lépe trefil!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám