Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si chce sexy moderátorka Eva Perkausová (30) změřit své síly s profesionální cvičitelkou, se Hanka Kynychová (56) dočetla v médiích. A jak sama říká, nejen proto, že je ve znamení Berana, což přináší urputnost, soutěživost a chuť vyhrát, výzvu Evy přijala.

Hanka Evu očekávala na akci, kde pro účastnice víkendového sportovního eventu chystala cvičební blok, obsahující mimo jiné i kruhové tréninky, lekce pro seniory, TRX, cviky na břišní pekáč, postavu snů, pevný zadek, funkční cvičení, balanční techniku, power jógu, lekce zdravá záda i pilates.

Eva se na výzvu dostavila ve sportovním a s bojovnou náladou. Hanka byla v pomyslné nevýhodě, protože měla již ten den za sebou více jak šest hodin cvičení. To pro ni ale bylo něco jako rozcvička na zahřátí.

V aerobním souboji se Eva s Hankou utkaly v předem stanovených disciplínách, jako bylo např. kolik dají Angličáků za jednu minutu, kolik kliků za půl minuty, i kdo déle vydrží v balanční a posilovací poloze „prkno“. A Hanka Evu ve všech disciplínách porazila. „Očekávala jsem to, ale že to bude tak rychle a s takovým náskokem, mne, přiznám se, zarazilo“, svěřila Eva. „Ale teď jsem se hecla, pořádně se zaměřím na cvičení, a příští rok, Hanko, těš se,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám