Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Evou Perkausovou (30) se docela často potkáváme na soutěžích krásy, kde si užívá roli porotkyně. Přiznala ovšem, že vybírat na castingu Muže roku je pro ni příjemnější, než když podobnou funkci zastává u děvčat. Tentokrát hodnotila adeptky na Miss Face.

"Baví mě obojí, ale když vybírám ty chlapy, tak to můžu hodnotit ze ženského hlediska. U holek nedávám ani tolik na to, jak vypadají, ale spíš na to, jak se vyjadřují. Je tady strašně velká škála různých druhů holek. Jedna se strašně stydí a druhá je neskutečně suverénní. Já jsem spíš pro ty suverénní. Když se dívka do takové soutěže hlásí, měla by si být jistá v kramflecích. Stydlivky by ani neměly lokty dál se sebou v téhle branži pracovat," myslí si Eva.

Sama nikdy na žádné soutěži krásy nebyla ani ji to nelákalo. Zavzpomínali jsme aspoň na její pracovní pohovor, protože to je něco trochu podobného a na Primě ho do Top Staru absolvovat musela. "Když jsem šla na Primu, pracovní pohovor byl kupodivu moc příjemný, a taky bohudík úspěšný. Největší strach v životě jsem ale měla, když jsem šla na přijímačky na střední školu, maturita mi pak přišla jako nic. Od té doby jsem žádný stres z pracovních pohovorů neprožila," svěřila.

A jak by podle ní holky, které vyrazí na pohovor, měly vypadat, jak se mají obléknout a nalíčit? "Nepřipadám si jako módní guru, abych mohla hodnotit a doporučovat. Ale řekla bych, že asi slušně, formálně, ale moderně," domnívá se Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám