Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na francouzskou pevnost plnou nástrah a nejrůznější havěti zavítala i Eva Perkausová (30). Na sexy moderátorku byl v legínách a přiléhavém fitness tílku opravdu hezký pohled.

Vnadná blondýna se ale do Francie nevypravila kvůli pózování. V Pevnosti Boyard musela prokázat svou odvahu i fyzickou zdatnost. Pánskou část publika zaujme především při soutěžním úkolu, kde se bude plazit po rouře a kamery zachytí její dekolt. Ňadra jí zajistila lepší stabilitu. Diváci už ve stejné poloze mohli vidět i neméně obdařenou Kristýnu Leichtovou.

Kromě plazení se Eva dočkala i kontaktu s hmyzem, čehož se nejvíce obávala. „Měla jsem otce Furu na telefonu a nejenom, že jsem musela uhodnout hádanku, ale mezitím na mě padaly strašný kejdy hmyzu a byli to švábi, cvrčci, housenky, nevím přesně, co tam bylo, protože jsem se to snažila nevnímat, a v tu chvíli to bylo pro mě asi nejhorší,“ popsala adrenalinové natáčení Perkausová, která se v další epizodě Pevnosti Boyard předvede společně s Lejlou Abbasovou (44), Tomášem Krausem, Lucií Paulovou a Josefem Dresslerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám