Hlavní obsah
Článek

Televize Prima pokračuje ve změnách. V novém roce tak přijdou o práci tři půvabné kočičky. Lucie Špaková, Daniela Šinkorová (51) a Andrea Košťálová končí jako moderátorky Top Staru. A už je za ně náhrada. Do Top Staru nastupuje Eva Perkausová (30), která fungovala v Top Star magazínu. Pokračovat budou Mirek Šimůnek (45) a Petr Vágner (46). A v blízké době by se měla vrátit také Laďka Něrgešová (48).

Andrea s Lucií budou v lifestylovém pořadu pokračovat už jen jako reportérky. "Neříkám, že mi to není ani trochu líto, ale změna je život. Televize je dynamické médium, které neustálé změny přímo vyžaduje. Nic víc ani míň v tom nevidím. Moderace je mojí oblíbenou disciplínou a já v ní samozřejmě pokračuji dál i mimo obrazovku," říká ke svému odchodu Daniela Šinkorová. V blízké budoucnosti se tým moderátorů těší na návrat Laďky Něrgešové.

"Všem, kteří se dosud v Top Staru na pozici moderátorů podíleli, velmi děkuji za jejich profesionální práci. Věřím, že změny diváky zaujmou, a těším se, že oblíbené reportérky budou nadále přinášet divákům žhavé zprávy, ve kterých odhalí nečekaná překvapení ze soukromí celebrit a zvraty ve světě šoubyznysu," dodala Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Reklama

Další články

Načítám