Hlavní obsah
Článek

Když letos v létě David Gránský (32) uváděl finále soutěže Dívka roku, tvrdil, že se necítí být moderátorem. Na TV Prima si to ale na rozdíl od něj nemysleli, a krasavec z show Tvoje tvář má známý hlas vystřídá na postu moderátora pořadu Top Star Evu Perkausovou (30) a Petra Vágnera (46).

"No jo, ono se to v tom životě všechno mění. Před rokem jsem si třeba nemyslel, že budu ještě někdy zpívat, a Tváří se to všechno zlomilo. Pak jsem samozřejmě dostával spoustu nabídek i do televize i do rádií moderovat, a odmítl jsem je. Pak přišel Top Star a musím říct, že mě trochu ukecávali. Nebylo to na první dobrou, trvalo to nějakou dobu, ale jsem rád, že jsem na to kývl. Bude to úplně nové, jiný formát, celé takové mladistvé. Na to se těším," řekl nám David.

A jak na něj reagovali současní moderátoři pořadu? "To střídání pro mě nebylo příjemné, ale jsem rád, že jsem si zachoval svoje dekorum. Sám jsem jako první Petru Vágnerovi zavolal, ačkoli jsem to měl ještě zakázané a nikdo to nesměl vědět. Ale hrajeme spolu v divadle, alternujeme se, tak jsem to neskousl. Myslím, že byl rád, že jsem mu to řekl, protože kdyby tohle někdo udělal mně a zavolal mi, byl bych mu vděčný a cítil bych jeho férovost. A Evička, ta už mi dala co proto, už mě škrtila. Máme to někdo vyfocené," svěřil.

I jinak je před Davidem spousta další práce. "Kdybych bral všechno, byl bych asi úplně všude," smál se. "Čeká mě i nová televizní tvorba, spousta divadelních premiér například v Divadle Radka Brzobohatého. Pořád se něco chystá. Jsem určitě vděčný i té Tváři, i když úplně mi život nezměnila," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám