Hlavní obsah
Článek

O nevěrném partnerovi se člověk většinou dozví vždy až jako poslední ze všech, nejinak tomu bývá s vyhazovem či dalšími změnami v práci. Své o tom ví Petr Vágner (46), kterého v týdenním Top Star magazínu nahradí mladší kolega David Gránský (32).

Sympatický moderátor, který doposud s kolegyní Evou Perkausovou moderuje týdenní i denní Top Star, se o škatulatech v pořadu doslechl vlastně náhodou, a to jen proto, že s o patnáct let mladším kolegou hraje v Divadle Radka Brzobohatého. „Že v magazínu končím, se ke mně spíš doneslo,” svěřil se Vágner deníku Blesk a dodal: „Překvapilo mě to, šlo to strašně rychle.”

Zkušený moderátor je přesvědčený o tom, že kolegyni amatérku profesně posunul. „Před lety jsem vysílal ve dvojici s Ivanou Gottovou a ona se vedle mě hodně posunula, teď to bylo i v případě Evy. Šlo nám to spolu, a co mám reakce lidí, tak se vždy těšili na naše vysílání,” říká Vágner.

Zatím budou Vágner a Perkausová moderovat týdenní i denní Top Star, David Gránský by se měl v magazínu objevit od ledna.

Reklama

Další články

Načítám