Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) vyhrála v jednom baru soutěž v míchání koktejlů. Na prvních narozeninách podniku jsme ji potkali opět, což nás trochu zarazilo. Moderátorka nikdy nebyla příznivkyní konzumace alkoholu, motivovalo ji snad vítězství k tomu, aby změnila názor?

"Ke konzumaci vyloženě ne, ale pan barman mě inspiroval k tomu, že mě začalo bavit sledovat, jak ty drinky vznikají," řekla nám Eva. Výjimečně ale doopravdy nějakou tu sklenku vypila, místo aby jen ucucávala z jediné, ani ji nedopila, a pak odjížděla vlastním vozem. "Dneska nejsem autem," vysvětlovala.

A proč Eva moc nepije? V kuloárech jsme zaslechli, že když do sebe obrátí sklenek víc, je moc divoká. "Já jsem divoká i bez toho. Ale není to o tom, že bych se nějak úmyslně omezovala, abych nedivočila. Celkově k alkoholu neinklinuji. Nepiji víno, pivo, tvrdý alkohol. Když už něco, tak třeba nějaký slaďoučký koktejl," svěřila.

Ani bublinky prý moc nemusí. A co kdyby ji pozval muž do vany plné šampaňského? "Ještě se mi to nestalo, třeba mě to zaujme," odpověděla. Zapochybovali jsme, protože o Evě se ví, že měla jako partnery velkorysé muže, kteří by na tuhle kratochvíli měli i dost finančních prostředků. "Každopádně vanu mi ještě nikdo šampusem nenapouštěl, a kdyby mě chtěl někdo opít, tak se mu to asi nepodaří," krčila rameny. Výjimkou prý by mohly být jen ty sladké koktejly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám